Selecteer een pagina

In een ver verleden, voordat het coronavirus in de wereld was, liepen de beurzen zonder problemen vol. De volledige ruimte was gevuld met goed en minder goed verlichte beursstanden.

De bedrijven met een goed verlichte beursstand weten waarop ze moeten letten. De andere lopen potentiële klanten mis, gewoonweg door niet te investeren in extra verlichting. Nochtans heeft het aansluiten van de juiste standverlichting een positieve invloed op het gedrag van de beursbezoekers en het succes van uw stand.  Daarom raden wij u dan ook aan om een beroep te doen op Standelec voor de plaatsing van verlichting en elektriciteit, wanneer de beurzen weer groen licht krijgen.

Voordelen van een goede standverlichting

Door extra standverlichting aan te sluiten, springt u boven uw concurrenten uit. Het is namelijk zo dat met de gewone geleverde standverlichting, u niet de aandacht zal trekken van de beursbezoekers.

Door het aansluiten van extra standverlichting valt uw stand meer op, waardoor bezoekers sneller geneigd zullen zijn om langs te komen. Daarnaast geeft u de indruk dat u iets te bieden heeft dat zij mogelijk interessant vinden. Met de juiste verlichting straalt u zelfzekerheid uit naar de bezoekers toe, waardoor u meer kans hebt op mogelijke klanten.

Trek de juiste doelgroep aan

U weet als de beste wie de doelgroep is van uw producten en/of diensten, maar weet u ook dat de keuze van het licht effect kan hebben op wie u aantrekt op de beurs? Door de plaatsing van de juiste verlichting, en de daarbij horende elektriciteit, kunt u uw doelgroep lokken naar uw stand.

Bestaat uw doelgroep vooral uit jongere personen, denk dan na over het gebruik van felle kleuren en/of flitsend licht, als dat bij uw bedrijf past. Richt u zich eerder naar een oudere doelgroep dan vermijdt u best de felle en flitsende kleurenshow. Naast het aantrekken van de juiste doelgroep, is het natuurlijk ook belangrijk dat alles goed leesbaar is voor iedereen. Mocht dat niet zo zijn, lopen heel veel bezoekers gewoon voorbij.

Kleurkeuze en lampkeuze bij verlichting beursstand

Door het gebruik van kleurverlichting kunt u een bepaalde sfeer creëren, die passend is voor uw bedrijf, om de beursbezoeker eventjes te doen stilstaan bij uw beursstand. Kleuren wekken namelijk bepaalde associaties op, waardoor potentiële klanten sneller aangetrokken zijn tot uw stand. Ook de intensiteit van de kleur en het licht kan in uw voordeel spelen. Denk dus goed na voordat u een kleur selecteert, het heeft namelijk een grote invloed op het succes van uw beursstand.

Naast de kleurkeuze, kunt u ook zelf bepalen welke lampen u gebruikt in uw beursstand. Gloeilampen zijn niet meer in de mode, vooral niet op de beurzen. U heeft dan nog de keuze tussen ledverlichting of halogeenverlichting. Op gebied van zuinigheid, raden wij ledverlichting aan.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat het licht een koude look zal teweegbrengen. Er zijn namelijk al ledlampen beschikbaar die warm licht weergeven en waarvan u de intensiteit kan aanpassen. Opnieuw kunt u een streepje voor hebben op uw concurrenten, als u maar de juiste lampen gebruikt bij het aansluiten van standverlichting.

Reken op de expertise van Standelec

Heeft u een beurs op het oog in de toekomst, wanneer we allemaal weer mogen gaan en staan waar we willen, en interesse in het aansluiten van extra standverlichting? Heeft u enkele vragen over het plaatsen van verlichting en elektriciteit in uw beursstand? Wenst u meer informatie over de voordelige prijzen van onze diensten? Neem dan contact op met ons en stel uw vraag of maak een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor de verlichting van uw beursstand.

Samen tillen we uw beursstand naar een hoger niveau, zodat u makkelijk potentiële klanten kunt aantrekken. Wenst u ons eerder werk al eens te bekijken? Ons portfolio is beschikbaar op onze website. Neem zeker eens een kijkje!